Sikkens Kleurenkaart 200 voor interieur |

Deze kleurengids is een handleiding in de wereld van kleuren
Een selectie van 200 moderne tinten, onderverdeeld in 6 thematische paletten. De voorbeelden illustreren hoe deze het combineren gemakkelijk maken.
De Sikkens Kleurgids is een ware bron van inspiratie en een keuzehulp die eenvoudig en doeltreffend te gebruiken is door de professional en de klant.
Eigenschappen Sikkens Kleurenkaart 200
Een selectie van 200 moderne tinten
Onderverdeeld in 6 thematische paletten
Kleurexperts van Sikkens 200 tinten geselecteerd
Gebundeld in de Sikkens kleurenwaaier 5051
Om ervoor te zorgen dat iedereen de kleur van zijn keuze kan vinden, hebben de kleurexperts van Sikkens 200 tinten geselecteerd die zijn gebundeld in de Sikkens kleurenstaal met de referentie: 4041.
Het bijzondere van deze collectie: hij is onderverdeeld in 6werelden, waarin de kleur geleidelijk wordt onthuld.
Het eerste palet is ZWART- & WITTINTEN. Samengesteld uit zwarte en witte tinten, richt het zich op het spel van schaduw en licht. Met dit palet kan men structuur aanbrengen in een ruimte.
Vervolgens hebben we de KOELE NEUTRALEN, een palet moderne grijstinten, die zich gemakkelijk voegen naar diverse materialen en decoratieve interieurelementen.
De WARME NEUTRALEN familie bestaat uit warme beiges en zandtinten. Het zijn onmisbare tinten om een warme en gezellige sfeer in een ruimte te bewerkstelligen.
Met het TIJDLOZE TINTEN palet doet kleur dan echt zijn intrede. Het betreft een selectie authentieke tinten met patina, dat zich ontwikkelt naar gelang de hoeveelheid daglicht.
ean: 

Prijs: 3.57 (klik hier voor meer informatie)