Drywood Bioleum Woodoil 20 ltr blank | Geen ean ingevuld

De Drywood Bioleum Woodoil is een watergedragen product op basis van lijnolie.Dit product is geschikt voor het behandelen van tuinmeubelen en steigerhout buiten.Het is te verkrijgen in transparant maar ook in transparante kleuren.Hierbij behoudt u het mooie van het hout maar wel eventueel met een mooie kleur.De Drywood Woodoil is te verkrijgen in standaard Drywood kleuren (W01 t/m W21).
De Drywood Woodoil is gemakkelijk en voordelig te bestellen bij Bestel-verf.nl
✓ Snelle levering ✓ Ruim Drywood assortiment ✓ Super voordelig
Drywood BioleumWoodoil
De Drywood Bioleum Woodoil is een hoogwaardige decoratieve water repellent lijnolie op waterbasis en geeft een fraaie aankleuring en prachtige accentuering van houtstructuren. Het product is in een groot aantal transparante kleuren verkrijgbaar. Het product dringt zeer diep in het hout en heeft een goede hechting op natuurlijke houtsoorten en (gebruikte) steigerplanken. Het product is voor buitentoepassingen; het is waterafstotend en geeft na doordroging niet af. Breng één laag aan of zeer dunne lagen aan om doordroging te bevorderen. Het product is met zichzelf overschilderbaar.
Drywood woodoil kleuren
De Drywood Bioleum Woodoil is verkrijgbaar in verschillende standaard kleuren. U kunt bij het bestellen bij opmerking u kleur toevoegen.
Woodoil W01
Woodoil W02
Woodoil W03
Woodoil W04
Woodoil W05
Woodoil W06
Woodoil W07
Woodoil W08
Woodoil W09
Woodoil W10
Woodoil W11
Woodoil W13
Woodoil W14
Woodoil W15
Woodoil W16
ean: Geen ean ingevuld

Prijs: 259.42 (klik hier voor meer informatie)